beurs-en-nieuws


*Najaarsbeurs ( winter fair ) is cash and carry.


As per our experinec it is advised to make an appointment to save time.
With best reagrds


The Blue Turban TEAMwww.theblueturban.nl*Voorjaarsbeurs ( Spring fair ) is cash and carry.

 Nieuws/News

WindsisterBij de eerste stap op de deurmat van Windsister Warehouse klinkt de stem van Christina Branco, Portugees Fado zangeres. Mmm, wat een heerlijke binnenkomst.

Binnen valt er direct iets op: het ademt hier harmonie en schoonheid.


Het warehouse bestaat uit verschillende zalen op een drietal verdiepingen waar:

eilanden van drukte met specifiek kleurthema’s in een rustige, ruimtelijke omgeving zijn geplaatst en zorgen voor de juiste balans ”, aldus Saskia Wind, eigenaresse van Windsister.


Saskia, autodidactisch ontwerpster, is al sinds haar 14e levensjaar met ontwerpen en creeren bezig. Het dagelijks leven, de natuur: er is een voortdurende registratie, die uiteindelijk uitmondt in de diverse concepten. Een eigen kledinglijn, een Windsister meubellijn en een lijn lifestyle accessoires.

Saskia houdt van kleur en kleurcombinaties, iets wat in iedere hoek en plek tot uiting komt: kleurige kussens op een even kleurrijke bank, maar ook een stoel met plaid, sjaal en lamp in bruine tinten en patronen.

Kortom het is een feest hier rond te lopen en alles in je op te nemen, en terecht heeft Windsister de prijs “Leukste Winkel” van Nederland gewonnen.


Op de vraag waarom Saskia sjaals bij The Blue Turban koopt antwoordt zij resoluut; “ omdat alles klopt: de materialen, de kleuren, en er is een goede balans tussen kwaliteit en prijs. De sjaals zijn een aanvulling qua stijl en sfeer op mijn eigen labels”.

Over ons

Service

Betaalmethoden

  • Ideal en Paypal als betaalmethoden